Pomurje Bloggers Event

Hey Beauties!

On Saturday, Tatjana and I organized Pomurje Bloggers event. For all you non-Slovenian readers, Pomurje is a region in our country Slovenia. It's east northern part of our country. Since most of the PR events for Slovenian bloggers usually happen in our capital, we rarely all get together. This was the main reason, why we decided to organize this small event for us Pomurje bloggers to finally meet each other. 


In the beginning we had a workshop with Oriflame. We learned a lot about the right skin care routine and what products to use for your skin type. We also got our skin tester or rather measured to find out how moisturized and oily it is and if it has a lot of texture or not (dead skin cells). The next step was taking off face makeup. We were allowed to leave eye makeup on. I was taking photos and actually cheated a bit (did not clean off my face). I'm sure my fellow bloggers we're ecstatic about me jumping around and photographing them all the time. 

Next step was obviously putting on Oriflame skin care products. We learned that they have a lot of ranges suited for different skin concerns. After that it was my favorite time - makeup! We got Oriflame foundations, powders, blushes and bronzers to make ourselves ready for taking a lot of photos.  It was a rather interesting workshop. I must say all fellow bloggers had a really nice skin in general. Some of you don't even need makeup. But then, who's talking. I am the one piling on tons and tons even though my skin is usually not that bad.

The event was held in restaurant, which is actually inside the castle. We had our little private room. The little snacks were provided by Tatjana, Sabina and me. We tried to make it as photogenic as possible and hopefully we achieved it. I didn't have time to take photos of everything, because there was a lot going on and I wanted to chat with everyone.

Get prepared for a huge amount of event photos.








































With us on the event were also two representatives of young Slovenian company called Herbio. I actually already wrote about two of their products - Cream Kalei and AHA Fruit Peeling Mask. They are a company that merges traditional herbs with modern technology. They also told us a little about their products. About how they try to keep ingredients as natural as possible. They also changed their design, which was actually hand painted by some artist.

Photo by Tatjana.
After our program finished, we finally had some time to talk, eat and have fun. I have to say the time went by so fast that I am really sorry I didn't have more time to spend with you all.

Some goody bags from our sponsors.




From left to right: Sindiana, Sabina, me, Tatjana, Neža, Milena (Oriflame), Tjaša and Larisa.
The products that we got on the event.






I have to thank all of you fellow Pomurje bloggers for coming: Sindiana from Sindiana Jones, Sabina from Sabinina Perspektiva, Tatjana from Taya - My Little Beauty World, Neža from Rose Touch, Tjaša from Beauty Chat and Larisa from 21st century Girl. I had such a fun day with you and can't wait to see you all again. Let's just hope we don't need a year to finally meet again.

I would also like to thank all the sponsors that and gave us some of their products to try, which are:
Egyptian Magic

Thank you to the Restavracija "v Grajskem stolpu" for giving us the place and being so nice to us. It was a nice calm location with a royal feel.

Huge thanks to Tatjana. It's always better to have someone by your side, when you try to organize an event like this. We complemented each other well. I couldn't have done it without you ;).

Here are links to other posts about Pomurje Bloggers event:

Sindiana - Event: #PomurjeBloggers
Sabina - Osnovna jutranja in večerna nega obraza #PomurjeBloggers
Neža - Srečanje pomurskih blogerk 2016: Lepotna delavnica s kozmetiko Oriflame
Tjaša - Meet the Bloggers of Pomurje
Larisa - Prvi dogodek lepotnih blogerk Pomurja
Tatjana - First Pomurje Bloggers Event




V soboto sva skupaj s Tatjano organizirali dogodek Pomurje Bloggers. Dogodek je bil namenjen blogerkam iz Pomurja, da se končno spoznamo v živo. Večina PR dogodkov za blogerje se dogaja v našem glavnem mestu, ker pa se vse ne udeležujemo vseh dogodkov, bi trajalo predolgo, da bi se vse srečale v živo. To je bil en glavnih razlogov, zakaj sva se s Tatjano odločili organizirati ta dogodek.

Na začetku smo imele delavnico z Oriflame. Naučile smo se veliko o negi kože in o tem kakšno rutino naj imamo glede na naš tip kože. Predstavnici Oriflama sta nam tudi izmerili kožo, da smo lahko videle kako vlažna in mastna je in koliko ima teksture (mrtvih delcev). Naslednji korak je bil odstranjevanje obraznega makeupa. Očesni makeup smo lahko obdržale. Jaz sem v tem času fotografirala, tako da si sama nisem odstranila makeupa (vem ja, švinglam). Prepričana sem, da so bile moje soblogerke naravnost navdušene nad mojim poskočnim fotografiranjem. 

Naslednji korak je bil nanašanje Oriflame negovalnih izdelkov. Naučile smo se, da ima Oriflame različne linije za različne kožne probleme. Po tem je bil moj najljubši čas - makeup! Dobile smo Oriflame podlage, pudre, rdečila za lica in bronzerje, da smo se lahko uredile za fotografiranje. Delavnica je bila vsekakor zanimiva. Moram povedati, da so vse moje soblogerke imele res lepo kožo. Nekatere res sploh ne rabite makeupa. Seveda, kdo se oglaša. Jaz prav tako nanašam tone ličil, pa jih večkrat res ne potrebujem. 

Dogodek je potekal v restavraciji, ki je znotraj gradu. Imele smo majhen privat prostor. Za prigrizke smo poskrbele TatjanaSabina in jaz. Želele smo ustvariti čim bolj fotogenično okolje in upam, da je uspelo. V bistvu nisem imela veliko časa za fotografiranje, ker se je res veliko dogajalo in želela sem se pogovarjati z vsemi.

Pripravite se na veliko količino fotografi iz dogodka. 

Na dogodku sta se nam pridružila tudi dva predstavnika mladega slovnskega podjetja Herbio. Sama sem že pisala o dveh njihovih izdelkih - Cream Kalei in AHA Fruit Peeling Mask. So podjetje, ki združuje tradicionalno zeliščarstvo in moderne tehnologije. Povedali so nam malo o njihovih izdelkih. Tudi o tem kako se trudijo zbirati čim bolj naravne sestavine za svoje izdelke. Pred kratkim so tudi prenovili embalažo svojih izdelkov. Ilustracije so ročno narisali umetniki.

Ko se je naš program končal smo končno imele čas, da se malo družimo. Moram povedati, da mi je čas minil veliko prehitro in mi je žal, da nisem imela več časa za pogovor z vsemi. 

Nekaj darilnih vrečk naših sponzorjev. 

Moram se zahvaliti vsem mojim soblogerkam iz Pomurja, da so se udeležile dogodka: Sindiana iz Sindiana Jones, Sabina iz Sabinina Perspektiva, Tatjana iz Taya - My Little Beauty World, Neža iz Rose Touch, Tjaša iz Beauty Chat in Larisa iz 21st century Girl.

Rada bi se zahvalila tudi vsem sponzorjem, ki so prispevali izdelke. To so:
Egyptian Magic

Hvala Restavraciji "v Grajskem stolpu", da nas je gostila. Lokacija je bila mirna in kraljevska.

Velika zahvala gre Tatjani. Vedno je lepo imeti nekoga ob sebi, ko organiziraš kakšen takšen dogodek. Mislim, da sva se odlično dopolnjevali. Tega zagotovo ne bi morala narediti brez tebe ;).

Tukaj so objave drugih pomurskih blogerk:

Sindiana - Event: #PomurjeBloggers
Sabina - Osnovna jutranja in večerna nega obraza #PomurjeBloggers
Neža - Srečanje pomurskih blogerk 2016: Lepotna delavnica s kozmetiko Oriflame
Tjaša - Meet the Bloggers of Pomurje
Larisa - Prvi dogodek lepotnih blogerk Pomurja
Tatjana - First Pomurje Bloggers Event

25 comments

  1. Še enkrat hvala obema za super organizirani dogodek. Osebno sem se imela super in se že veselim naslednjega dogotka, samo upam, da ne bomo čakale na dogodek, da se kaj vidimo, ampak tudi kaj vmes:).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala tebi Tjaša za udeležbo. Odlično smo se imele. Komaj čakam, da se kaj vidimo spet. Absolutno prej...na kakšni pijači ;)

      Delete
  2. Jaz bi se tudi zahvalila obema za tako čudovit event. Super sta ga pripravile in tudi izpeljali. Pa, da ne pozabim na yummy prigrizke! Čudovito je bilo in upam, da se kmalu spet vidimo in kaj več rečemo (there was so much going on). Slikice so ti super uspele, meni malo manj, zaradi čudne svetlobe, ampak glavno, da smo se vredu imele. ♡♡♡ xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Neža :) No je zagotovo prostor za popravke...bilo je prvič. Za prvič je bilo dobro :D. Yumm yumm. Jaz še zdaj jem ostanke :D. I feel you, too much going on. Če boš kaj v MS pa se le oglasi na kakšni pijači ;). Jaz sem toliko fotografirala, da sem potem res našla nekaj dobrih fotk, ker drugače ne bi imela niti 5. Nisem se dobro pripravila. Rabila bi flash ali pa fotografijo za šport...ker je bilo veliko zamegljenih fotk. Bom drugič vedela bolje :D
      <3
      xx

      Delete
  3. Jaz imam za danes drugo objavo v mislih, ker je ravno danes šesta obletnica bloga, ampak komaj čakam, da bom lahko objavila o našem dogodku. Res je bilo zelo super, zame zagotovo eden najboljših dogodkov, ki sem se jih udeležila, pa ne zato, ker sem bila soorganizatorka, ampak ker je bilo res super domače in sproščeno vzdušje. Tako da tudi tebi hvala za vse, v dvoje je res lažje organizirati tak dogodek. <3 Pa punce so tako super, upam, da se čim prej spet dobimo na kaki pijači. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šesta? O wow :D. No zame definitivno najboljši dogodek, kar sem se jih udeležila (in edini, hehe). :D Imaš prav...meni je bilo najbolj všeč to, da sem se res počutila domače med našimi puncami. Niti neke treme nisem imela, pa sem se bala, da ne bomo vedele več o čem govorit. I was so wrong! Komaj čakam, da se spet vidimo ;) <3

      Delete
  4. Neverjetne ste, da vam je uspelo vse tako lepo organizirat. Pa tako kot je Tatjana rekla, izgleda vse bolj domače, kar je meni veliko bolj všeč kot kakšni veliki eventi. In koliko ste vsega napekle, vse izgleda krasno :D Pomurje ma zihr največjo koncentracijo blogerjev na kvadratni kilometer, Dolenjska pa verjetno najmanjšo :P Mate to kakšen poseben zrak tam gor :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Mateja. Ja veš po Pomursko / Prekmursko...domače :D Je res fajn it na nekaj takega, ko nas je manjše število, pa smo lahko bolj domače in sproščene. Jaz sem se zelo zabavala. Spekle smo pa ogromno za število udeleženk...smo si na koncu še domov pakirale, tako da še danes jem te zadeve :D.
      Haha..mogoče pa res. Ker smo kot območje manjši...čeprav verjetno nas Ljubljančanke prekosijo :). Kakšen zrak? Pa trenutno baje najbolj onesnažen v Sloveniji...tako, da ne vem če bo zrak kriv. Mogoče pa ravno to pomaga ;). Z Dolenjske si samo ti? Res ni nobene druge?

      Delete
    2. Kolikor vem se samo jaz. Vsaj od tukaj NM/Bela Krajina :)

      Delete
  5. "It was a rather interesting workshop. I must say all fellow bloggers had a really nice skin in general. Some of you don't even need makeup. But then, who's talking. I am the one piling on tons and tons even though my skin is usually not that bad." :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Odličen post, odličen tekst, odlična izvedba dogodka <3 Now sit back and give yourself a big h5!:)
    Do naslednjič <3<3<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe hvala Sindi :D High five! :D <3
      Do naslednjič ;)

      Delete
  6. Jaz sem kar ponosna na vaju :D Super sta to zrihtali in si prav želim da bi lahko bila tam da bi še vas spoznala :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iiii hvala Ana :) Jaz bi te tudi rada spoznala. Mogoče pa se bo zdaj kaj več dogajalo, mislim tudi izven LJ, pa se kje končno vidimo ;).

      Delete
  7. To mi delajte punce, super ste to izpeljale in mislim,da so Vam druge regije kar malo po slovensko fauš:):) Če je kje kakšna korošica naj se javi,iščem kakšno soimenjakinjo,pa ne vem kje naj iščem:)Prekmurje je itak moja huge LOVE, sem tak ponosna ker imam toliko res dobrih ljudi tam gor, pa še fanta sem si umislila od tam:), pa ni bolšega:). Res krasne ste, iz vas se čuti tista preprostost in toplina in čez tega ga ni:), fensi itak ni v modi,in vso to pecivo in pregrizki (izgleda in verjamem, da je fulll dobro), kdo pa rad je hrano, ki je še izgovorit ne zna:):):), ful pridne in res čestitke za Vašo organizacijo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No saj ni bil namen, da so nam fauš. Mi smo se pač odločile enough is enough, da se končno moramo spoznat. Zakaj pa ne. S Tatjano sva imeli obe veliko časa, potem je pa pač to nastalo :D.
      Hvala Monika ;) Saj veš, da si dobrodošla v Prekmurju. Če boš kaj tukaj hodila se nam javi ;)

      Delete
  8. Kako lepo od vaju s Tatjano! Jaz imam tudi "softspot" za vaše konce, sploh Beltince <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Partner je originalno iz Prekmurja, tako da mi je vse tam všeč :D Pa to, da ste včasih imeli v Murski dva Mullerja :P

      Delete
    2. Točno zdaj se spomnim, da si to že enkrat omenila :). O ja..dva Müllerja...dobri stari časi, ko si šel v drugega, če v prvem nisi našel :D.

      Delete
  9. Vidim, da ste uživale in se imele lepo. :) Čestitke za organizacijo. Kot je napisala Ina...zelo lepo od vaju! ;)

    ReplyDelete
  10. Se je splačalo tvoje skakanje okoli s fotoaparatom :) Si prav lepe fotke ustvarila :)) In dobrote so ble itak fotogenične :D Me pa še bolj ;)) hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha pa ja nekaj sem dobrih ujela, čeprav večina je katastrofalnih. Hvala, ja itak me še bolj :D

      Delete
  11. Zgleda super! Čestitke za organizacijo takega dogodka:)
    xx
    SASHA

    ReplyDelete